AKTUELLE REISEMÅL
 • Illustrasjonsbilde

  MONTENEGRO, KROATIA OG ALBANIA

  28. mai - 4. juni 2015
  Sunnmørsposten

  På rad og rekke ligger perlene langs Adriaterhavet - vakre havnebyer med en arkitektur som vitner om tiden som venetianske festningsbyer, omgitt av høye fjell som stuper i havet. Kultur og historie gir turen et spennende innhold, og middelhavskjøkkenet med sine innslag av tyrkiske retter, er ikke mindre tiltalende. Albania er for mange et ganske eksotisk land. Gled deg til å oppleve tre spennende land på samme tur!

 • Illustrasjonsbilde

  ELVECRUISE PÅ RHINEN

  9. - 16. mai 2015
  Bergens Tidende
  På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Strasbourg om bord på MS Arlene. Du sitter på dekk på et flott elvecruiseskip som rolig glir oppover elven, langs grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vinmarker og med middelalderborger på toppene. Du kan trekke deg tilbake til din hyggelige lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. Finnes det en mer behagelig måte å reise på?
 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE FRA KANARIØYENE TIL ITALIA

  11. - 21. april 2015
  Adresseavisen
  Vi er glade for å kunne invitere dere med på dette spesielle cruiset som starter på Kanariøyene og ender opp i La Spezia i Italia. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og ved havneanløp kan du bli med på spennende utflukter. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en uforglemmelig opplevelse.
 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE I KROATIA

  23. - 30. mai 2015
  Norsk Ukeblad

  Bli med på et fantastisk ukescruise med MS Majestic. Fra romerske Split seiler vi via noen av Kroatias vakreste øyer, besøker selvfølgelig vidunderlige Dubrovnik og avslutter når vi er tilbake i Split. Underveis venter spennende utflukter, vinsmaking, kroatisk landsbyfest og utallige flotte opplevelser. MS Majestic tar 37 personer, så her er det bare å hive seg rundt og være første mann til mølla!

 • Illustrasjonsbilde

  CUBA

  26. januar - 5. februar 2015
  Sunnmørsposten

  Sansene utfordres, hjertet åpnes og sinnet sløves når man er på Cuba. Vakre mennesker, søt rom, sensuelle og eggende rytmer sammen med håndrullede sigarer, er kanskje noe av forklaringen på trolldommen man føler. Opplevelsen av Castros Cuba med alle sine kontraster, hjertelige mennesker og kreative problemløsninger, gjør dette reisemålet til noe helt spesielt.

Unik Travel AS Tlf: +47 38 12 79 00 Postboks 42, 5896 Bergen reise@uniktravel.no Org.nr.: NO 995129310