AKTUELLE REISEMÅL
 • Illustrasjonsbilde

  LANGTIDSFERIE PÅ CUBA

  5. – 26. januar 2015
  Adresseavisen

  Bli med på den store Cubareisen! Sansene utfordres, hjertet åpnes og sinnet sløves når man er på Cuba. Vakre mennesker, søt rom, sensuelle og eggende rytmer sammen med håndrullede sigarer, er kanskje noe av forklaringen på trolldommen man føler. Opplevelsen av Castros Cuba med alle sine kontraster, hjertelige mennesker og kreative problemløsninger, gjør dette reisemålet til noe helt spesielt.
   

 • Illustrasjonsbilde

  PRAHA I JULESKRUD

  1. - 5. desember 2014
  Vestnytt

  Bli med til Europas hjerte - Praha. Her kan du oppleve historie og kultur samtidig som tiden ikke har stått stille når det gjelder moderne utvikling. Praha er en vakker by hvor man fint kan rusle rundt på egenhånd, studere vakre bygninger, sitte ned på en av de mange fortauskafeene eller besøke noen av de mange krystallbutikkene. Praha er også et «Winter Wonderland» før jul med flere julemarkeder rundt om i byen.
   

 • Illustrasjonsbilde

  PÅSKECRUISE I MIDDELHAVET

  28. mars - 8. april 2015
  Stavanger Aftenblad

  Opplev våren rundt Middelhavet, å bli med på dette spesielle cruiset hvor høydepunktene i står kø. Et cruise i Middelhavet byr på det beste av Europa - fra antikkens historie til romantisk idyll. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise, du sjekker inn og pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Opplev alt fra vakre øyer og spennende byer til ulike tidsepoker og kulturer. Bli med på CRUISE!
   

 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE FRA DUBAI

  23.-31. januar 2015
  Østfold Avisen & Follo Avisen

  De forente arabiske emirater inviterer sine gjester til et deilig ørkenklima, varme hav og herlige strender. Vårt cruise starter i Dubai som byr på formidabel shopping og verdens høyeste bygning, videre til Abu Dhabi hvor du blant mange imponerende byggverk, og til Oman og Muscat som byr på en unik blanding av middelalder, moderne metropol og 1001 natts eventyr. Her står eksotiske opplevelser i kø!
   

 • Illustrasjonsbilde

  EVENTYRCRUISE RUNDT CUBA

  11. - 22. januar 2015
  Bergens Tidende

  Nå har du en fantastisk sjanse til å oppleve Cuba, dette utrolig spesielle landet, mens du hele tiden nyter komforten om bord på cruisebåten MS Louis Cristal. Turen starter med et 8-dagers cruise som tar oss rundt hele Cuba samt til vakre Jamaica. Etter cruiset venter 2 netter i Havanna, med program som lar deg bli kjent med denne helt spesielle byen. En helt spesiell reise i et unikt land! Kan du egentlig vente lenger?

Unik Travel AS Tlf: +47 38 12 79 00 Postboks 42, 5896 Bergen reise@uniktravel.no Org.nr.: NO 995129310