AKTUELLE REISEMÅL
 • Illustrasjonsbilde

  SØRLIGE TUNISIA - ØRKEN, STRANDLIV OG MUSIKKFESTIVAL

  18. - 25. oktober 2014
  AKTUELLE TILBUD

  Bli med oss på en reise i et fargerikt land med imponerende natur, hyggelige mennesker, musikk- og matopplevelser, sol og bading. Saharas mektige ørken er en uforglemmelig opplevelse, kjøreturen over verdens største inntørkede saltsjø er spektakulær, fjelloasene og de små landsbyene er unike. Etter noen dager i Saharas ørken går turen videre til øya Djerba. Her skal vi besøke kunsthandverkere, byens intime souk, være med på en liten musikkfestival.

 • Illustrasjonsbilde

  JULETUR TIL RIGA

  5. - 8. desember 2014
  Bank Norwegian

  Dette fantastiske gamle og historiske landet er fortsatt et "ukjent land" for mange reisende. Riga som er hovedstaden i Latvia, ble grunnlagt i 1201. For 100 år siden var Riga kjent som "Lille Paris" og i dag har byen fått tilbake en del av denne sjarmen, mange små barer og restauranter. I desember pyntes byen til jul og boder og butikker bugner av fristelser!

 • Illustrasjonsbilde

  JULETUR TIL MAINZ

  4.-7. desember 2014
  Norsk Ukeblad

  Det hviler et historisk sus over julemarkedet i Mainz. Med den over 1000 år gamle og imponerende domkirken St. Martin som bakteppe, og de dekorerte og fargerike julebodene som tilbyr håndlagde julegaver og dekorasjoner, går timene fort mens du vandrer rundt omgitt av duften av brente mandler, varme kastanjer og rødvinstoddy. Her er det julestemning så det monner.

 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE TIL KANARIØYENE

  19. - 29. november 2014
  Nordhordland Avis

  Vi er glade for å kunne invitere dere med på dette spesielle cruiset som starter i Italia og ender opp på Kanariøyene. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og ved havneanløp kan du bli med på spennende utflukter. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en uforglemmelig opplevelse.

 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE FRA SHANGHAI TIL SINGAPORE

  1. - 14. november 2014
  Bergens Tidende

  Vi er klare for nye eventyr, og er glade for å invitere dere med på denne spesielle reisen. Her venter spennende opplevelser i verdensmetropolene Shanghai, Hong Kong, Ho Chi Minh og Singapore, samtidig som du nyter det behagelige livet om bord på RCCL's Mariner of the Seas. Sammenlignet med andre ferieformer inngår det meste i prisen, og ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie.
   

Unik Travel AS Tlf: +47 38 12 79 00 Postboks 42, 5896 Bergen reise@uniktravel.no Org.nr.: NO 995129310