AKTUELLE REISEMÅL
 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE FRA DUBAI

  23.-31. januar 2015
  AKTUELLE TILBUD

  De forente arabiske emirater inviterer sine gjester til et deilig ørkenklima, varme hav og herlige strender. Vårt cruise starter i Dubai som byr på formidabel shopping og verdens høyeste bygning, videre til Abu Dhabi hvor du blant mange imponerende byggverk, og til Oman og Muscat som byr på en unik blanding av middelalder, moderne metropol og 1001 natts eventyr. Her står eksotiske opplevelser i kø!
   

 • Illustrasjonsbilde

  FØRJULSCRUISE PÅ RHINEN

  4. - 7. desember 2014
  AKTUELLE TILBUD

  Tyskland er storleverandør av juletradisjoner, og ikke noe annet sted i verden finnes så mange hyggelige og stemningsfulle julemarkeder. Her får du mulighet til å oppleve fire fantastiske byer på en spennende måte - sjøveien. Vi seiler fra Frankfurt til Koblenz, med stopp i Mainz og Rüdesheim. Det er en strekning som sies å være den flotteste på Rhinen.

 • Illustrasjonsbilde

  MONTENEGRO, KROATIA OG ALBANIA

  28. mai - 4. juni 2015
  Sunnmørsposten

  På rad og rekke ligger perlene langs Adriaterhavet - vakre havnebyer med en arkitektur som vitner om tiden som venetianske festningsbyer, omgitt av høye fjell som stuper i havet. Kultur og historie gir turen et spennende innhold, og middelhavskjøkkenet med sine innslag av tyrkiske retter, er ikke mindre tiltalende. Albania er for mange et ganske eksotisk land. Gled deg til å oppleve tre spennende land på samme tur!

 • Illustrasjonsbilde

  ELVECRUISE PÅ RHINEN

  9. - 16. mai 2015
  Bergens Tidende
  På denne turen får du oppleve de mest innbydende byene langs Rhinen på strekningen mellom Amsterdam og Strasbourg om bord på MS Arlene. Du sitter på dekk på et flott elvecruiseskip som rolig glir oppover elven, langs grønne elvebredder med landsbyer omgitt av frukthager og vinmarker og med middelalderborger på toppene. Du kan trekke deg tilbake til din hyggelige lugar og slipper å pakke kofferten hver kveld. Finnes det en mer behagelig måte å reise på?
 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE FRA KANARIØYENE TIL ITALIA

  11. - 21. april 2015
  Adresseavisen
  Vi er glade for å kunne invitere dere med på dette spesielle cruiset som starter på Kanariøyene og ender opp i La Spezia i Italia. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og ved havneanløp kan du bli med på spennende utflukter. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en uforglemmelig opplevelse.
Unik Travel AS Tlf: +47 38 12 79 00 Postboks 42, 5896 Bergen reise@uniktravel.no Org.nr.: NO 995129310