AKTUELLE REISEMÅL
 • Illustrasjonsbilde

  RESTPLASSER: LANGTIDSFERIE PÅ CUBA

  2. - 23. februar 2015
  AKTUELLE TILBUD

  Bli med på den store Cubareisen! Sansene utfordres, hjertet åpnes og sinnet sløves når man er på Cuba. Vakre mennesker, søt rom, sensuelle og eggende rytmer sammen med håndrullede sigarer, er kanskje noe av forklaringen på trolldommen man føler. Opplevelsen av Castros Cuba med alle sine kontraster, hjertelige mennesker og kreative problemløsninger, gjør dette reisemålet til noe helt spesielt.

 • Illustrasjonsbilde

  RESTPLASSER: CRUISE FRA DUBAI

  16.-24. januar 2015
  AKTUELLE TILBUD

  De forente arabiske emirater inviterer sine gjester til et deilig ørkenklima, varme hav og herlige strender. Vårt cruise starter i Dubai som byr på formidabel shopping og verdens høyeste bygning, videre til Abu Dhabi hvor du blant mange imponerende byggverk, og til Oman og Muscat som byr på en unik blanding av middelalder, moderne metropol og 1001 natts eventyr. Her står eksotiske opplevelser i kø!
   

 • Illustrasjonsbilde

  TOSCANA OG LIGURIA

  21. - 28. mai 2015
  Bergens Tidende

  Denne turen byr på en spennende kombinasjon og gode opplevelser for deg som har lyst til en litt mer aktiv ferie! Toscana er kjent for vakkert landskap, enestående kulturminner, god mat og vin. Her er det korte avstander til berømte byer som Pisa, Lucca, Siena og Firenze - gjør deg klar til å utforske Toscana. Men først skal vi utforske den vakre liguriske rivieraen, villere og mer pittoresk enn Rivieras vestlige del - med kjente perler som Cinque Terre og Portofino. Her blir det anledning til vandring på fantastiske turstier og til å ta et forfriskende bad i Middelhavet.

 • Illustrasjonsbilde

  JULECRUISE PÅ RHINEN (EKSTRAAVGANG)

  10.-13.desember 2014
  AKTUELLE TILBUD

  Tyskland er storleverandør av juletradisjoner, og ikke noe annet sted i verden finnes så mange hyggelige og stemningsfulle julemarkeder. Nesten enhver by med respekt for seg selv har et tradisjonelt julemarked, hvor man kan oppleve ekte juleglede og smake på noen av de mange lokale spesialitetene. Bli med og opplev gleden og den fantastiske stemningen både om bord og i disse vakre byene.

 • Illustrasjonsbilde

  CRUISE FRA KANARIØYENE

  11. - 21. april 2015
  Vestnytt
  Vi er glade for å kunne invitere dere med på dette spesielle cruiset som starter på Kanariøyene og ender opp i La Spezia i Italia. Det finnes ingen bedre måte å reise på enn et cruise: du sjekker inn, pakker ut én gang, og flyter i luksus fra én verden til en annen. Ombord finner du det du trenger for en deilig og avslappende ferie, og ved havneanløp kan du bli med på spennende utflukter. Vi vil gjøre vårt ytterste for å gi dere en uforglemmelig opplevelse.
Unik Travel AS Tlf: +47 38 12 79 00 Postboks 42, 5896 Bergen reise@uniktravel.no Org.nr.: NO 995129310